BHV in Heerenveen gevolgd

BHV Heerenveen heb ik gevolgd bij G4S Veiligheidstrainingen. Omdat ik zeer tevreden ben over dit bedrijf heb ik besloten om mijn reactie op dit blog achter te laten. Als ondernemer moet je je ervan bewust zijn dat je bent verlicht om ervoor te zorgen dat je een aantal collega’s moet laten opleiden die hulp kunnen verlenen als zich een ongeval voordoet op de werkvloer. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje en als ondernemer ben je natuurlijk verantwoordelijk voor je personeel. De persoon die al in het bezit was van een diploma heeft na de zomer een andere uitdaging gevonden. Daarom ben ik zo snel mogelijk aan twee medewerkers gaan vragen of zij een opleiding willen volgen voor bedrijfshulpverlening. 

bhv heerenveen

Zowel voor werk als privé brengt dit een toegevoegde waarde

Gelukkig stonden zij hier open voor en toen ben ik direct een BHV training in Heerenveen gaan aanvragen. Deze training heeft drie dagen in beslag genomen en zij kwamen terug met een zeer tevreden gevoel. Onlangs heeft een klant zich ernstig bezeert en een van mijn werknemers heeft de klant erg goed geholpen en is met de klant na het toedienen van de eerste hulp naar de huisartsenpost gegaan. Hierbij kreeg de medewerker het compliment over het feit dat er goed is gehandeld. Zo zie je maar dat dit niet alleen noodzaak is voor de collega’s. 

Zowel voor werk als privé brengt dit alleen maar een toegevoegde waarde met zich mee. Daarom ben ik zelf ook van plan om mij in te schrijven na de vakantie.

bhv heerenveen