Beleggen in goud doe je bij Yukon Europa

Creative banking, financial success development, growth and profit investment concept: macro view of stacks and rows of gold ingots or golden bullions bars with selective focus effect

Wil jij al een tijdje beleggen in goud? Dan zit je precies goed bij Yukon Europa.

Waarom yukon voor het Beleggen in goud?

Yukon Europe biedt een uniek concept voor de aankoop van goud. Je hebt altijd korting en komt het direct van de goudmijn. Hier zijn een aantal redenen waarom je voor Yukon Europa zal kiezen. Na je aankoop heb je gelijk voordeel je krijg maar liefst 10% korting op de huidige (real-time) goudprijs, gecertificeerde zuiverheid van 999,9,  je bent vrijgesteld van BTW, de goudstandaard uit Alkmaar verzorgt de exclusieve levering in opdracht van de goudmijnen, je kunt doen wat je wilt met het goud, Alles worden verzegeld en verzekerd geleverd. Los van al deze voordelen kan je bij Yukon ook altijd informatie of hulp aanvragen wat jou inverstering een stuk makkelijker maakt.

Waarom beleggen in goud?

Al jarenlang wordt het gezegd dat je moet beleggen in goud. Maar waarom wordt dit gezegd?

Goud is de enige belegging waarvan de waarde niet afhankelijk is van de prestatie van een tegenpartij. Goud is ook multipurpose dit betekend dat je er meer dingen mee kan doen en het meer doeleinden heeft. Laten we zeggen dat de waarde van je goud erg zal dalen wat overigens zeer onwaarschijnlijk is maar stel dat. Dan zal jij je goud kunnen om laten smelten in kettingen en daar winst op vragen. Zodat je geen verlies hoeft te boeken.