Bedrukte pennen zijn een mooie manier om uw bedrijf te promoten

Bij Promopen kunnen wij het logo van uw bedrijf op allerlei soorten pennen laten bedrukken. Ons assortiment pennen is erg breed. Wij hebben budget, luxe, design pennen en metalen pennen. Onze prijzen zijn van goede prijs-kwaliteitverhouding voor onze bedrukte pennen.

Waarom bedrukte pennen?

Pennen zijn een voorwerp die dagelijks worden gebruikt. Pennen worden veel uitgeleend bij bedrijven, scholen en mensen thuis. Op deze manier wordt uw bedrijf door veel mensen bewust en onbewust opgemerkt. Een visitekaartje bijvoorbeeld is erg handig voor het moment zelf, een pen is handig voor een langere periode van promotie. Deze zal langer bewaard worden en langer mee gaan. De kans is groot dat uw potentiële klant de bedrukte pennen voor een langere tijd bewaard, pennen komen namelijk altijd van pas. Uw logo zal na weken of maanden nog opgemerkt worden.

Duurzame keuze bedrukte pennen

Bij Promopen bieden wij veel verschillende soorten pennen aan. Een van onze selectie pennen zijn duurzaam. Wij verkopen onder andere de Amnesty pen. Deze is gemaakt van natuurlijk afbreekbaar plastic. Ook verkopen wij een pen die gemaakt is van gerecyclede cd’s en een pen gemaakt van gerecyclede cd hoesjes.

Contact

Heeft u vragen over ons of over onze producten? U kunt gerust contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Wilt u graag langskomen bij onze showroom om hier te bekijken welke pen het beste bij u past? Wij ontvangen u graag in onze showroom in Elst, Gelderland.