Bedrijfswagen van Financial leasen

Financial leasenVia een goede kennis van mij kwam ik terecht bij finalease. Het bedrijf heeft meerdere soorten bedrijfswagens. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of ze hebben het. Ik wilde al een lange tijd een bedrijfswagen leasen, zodat ik eenvoudig mijn boodschappen kon doen. Ik heb toen op basis van Financial leasen een jonge gebruikte bedrijfswagen aangeschaft. Op de website stond het telefoon nummer vermeld en had ik een afspraak gemaakt. Op de afspraak verliep alles perfect. Ik maakte een proefrit en hadden een aantal dingen besproken. Wat betreft de kosten viel het me reuze mee. Ik had verwachten dat het vele malen hoger zou zijn, maar dat was dus niet het geval.

Soortgelijke bedrijven zijn veel duurder.  auto

Natuurlijk heb ik ook bij overige bedrijven gekeken wat zij ervoor vraagde. Zij waren stukke duurder dan dit bedrijf. Het is daarom ook echt een aanrader om aan Financial leasen te doen. Als er iets kapot gaat word het meteen geregeld en krijg je een auto mee. Ze beschikken over heel erg veel auto’s. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of ze hebben het. Je kan je eigen looptijd bepalen, of aanbetaling doen, een auto inruilen of met een slottermijn werken. Het maandbedrag word daaruit bepaald. Je weet dus precies waar je aan toe bent. Dat vind ik erg fijn en daarom is mijn advies ook om een auto te leasen bij hun.