Bedrijfsongeval? Schakel een advocaat in

Bedrijfsongeval? Hier moet je natuurlijk niet aan denken. Dit geldt voor zowel een werkgever als een werknemer. Zelf ben ik slachtoffer geweest van een flinke aanrijding op de werkvloer. Een botsing op een heftruck kan natuurlijk gebeuren en dan kun je hier in de eerste instantie zonder kleerscheuren vanaf komen. In mijn geval werd ik verrast toen ik met de heftruck naar buiten reed en ik werd verrast door een andere collega die mij niet zag aankomen. Wij zijn in een botsing geraakt en ik ben van de heftruck afgevallen waarbij ik een flinke hoofdwond heb opgelopen. Ik ben zelfs even buiten bewustzijn geweest. 

Bedrijfsongeval

Bedrijfsongeval, zorg dat je de juiste juridische stappen onderneemt

Bedrijfsongeval, dit valt natuurlijk in de eerste instantie onder de verantwoording van de werkgever. Maar toch vond ik het lastig om te bepalen welke juridische stappen in het beste kon ondernemen. Daarom heb ik contact opgenomen met een advocaat van sapadvocaten.nl en ik kon al snel langs komen voor een intake. Tijdens deze intake heb ik veel informatie gewonnen en heb ik besloten om direct een procedure te gaan starten. Het bedrijfsongeval was niet mijn schuld en ik heb er een schadevergoeding door gekregen waar ik zeer tevreden mee ben. 

Inmiddels gaat mijn herstel vlot en ik heb er gelukkig geen blijvende schade aan over gehouden. Wel zal ik met een ander gevoel op de heftruck rijden denk ik zodra ik weer aan het werk mag. Wat ik wil zeggen met mijn bericht, is dat ik zeer blij ben met het feit dat ik zo’n uitstekende hulp heb gehad van de advocaat van dit bedrijf. Wanneer je in een soort gelijke situatie zit, dan raad ik je sterk aan om ook contact op te nemen met een jurist of advocaat zodat je weet welke stappen je het beste kunt ondernemen.

Ongeval