Apple specialist PaSav ICT

PaSav ICT

Voor mijn bedrijf was ik op zoek naar een Apple specialist. Deze vond ik in PaSav ICT. Dit bedrijf begreep mijn wensen als ondernemer als geen ander. Korte lijnen, duidelijke communicatie en snel schakelen. Dat was voor mij erg prettig. Ik heb een klein bedrijf in de dienstverlenende sector. Computers zijn essentieel om ons werk uit te kunnen voeren, dit betekende dat de overgang naar de nieuwe Apple computers en het netwerk heel snel en soepel moest verlopen omdat het ander erg veel geld zou kosten. Dit heb ik vooraf besproken met PaSav ICT en hier hebben ze ook zeker rekening mee gehouden.

Apple specialist

Apple specialist voor advies, installatie en beheer

PaSav ICT is een echte Apple specialist. Ze hebben me geadviseerd bij de aanschaf van de computers. De hebben alles geïnstalleerd en het netwerk zo gemaakt dat we op een efficiënte en veilige manier kunnen werken. Een computernetwerk is echt iets waar je niet bij stil staat omdat het zo vanzelfsprekend is maar het is wel ontzettend belangrijk. Bij problemen merk je pas echt hoe afhankelijk je bent van dat netwerk. J bent ook zo gewend om overal wifi te hebben en als je dan ineens geen toegang hebt dan is dat knap vervelend. Zeker omdat er veel in de cloud wordt gewerkt.

Netwerk

Onderhoud belangrijk voor continuïteit

Naast advies en installatie gaat PaSav ook het beheer van het netwerk doen. Ik vind het namelijk wel belangrijk dat het netwerk het ook goed blijft doen. En dat realiseer je door het goed te onderhouden. Denk aan het installeren van updates maar ook regelmatige inspecties van bijvoorbeeld de harde schijven en het besturingssysteem. Bovendien kun je bij eventuele problemen of storingen snel terecht en kan het euvel snel opgelost worden. Zo blijf je netwerk up to date.