Aan de slag voor een schonere wereld

Overalls

Het moet schoner, duurzamer en zuiniger. Daarvan zijn we steeds meer van overtuigd. De klimaatverandering heeft een klimaatakkoord opgeleverd wat nu wat duidelijker vorm begint te krijgen. Concrete afspraken en doelen komen steeds dichterbij. Naarmate de tijd vordert en we steeds meer doordrongen raken gaan we met de hele samenleving voorzichtig die kant uit. In leven, wonen en werken. Ben jij ook geïnspireerd geraakt om onze omgeving te verduurzamen? Misschien is een baan in de groene sector iets voor jou? Er zijn genoeg Vacatures groen waar je mee kunt helpen aan verduurzaming van ons voedsel en leefomgeving. Een betekenisvolle en respectabele opdracht.

Duurzaamheid doet er toe

Iedereen kan iets doen. Om de wereld wat duurzamer te maken zijn er zoveel knoppen waar men aan kan draaien. De overheid moet zinvol beleid uitstippelen. Bedrijven moeten er een verdienmodel in zien te vinden en burgers hebben op huishoudelijk en persoonlijk niveau een missie te vervullen. In voedsel, energieverbruik, reizen en consumeren zijn slimmere keuzes te maken dan we in het verleden deden. Deze transitie brengt werk en dus vele Duurzame vacatures met zich mee. De noodzaak en het geld voor die milieubewustere wereld ligt er. Nu nog de uitvoering.

Milieubewustzijn is het nieuwe normaal

Mensen die in de vorige eeuw hun schouders wilden zetten onder de verbetering van onze leefomgeving, waren vaak roependen in een woestijn. Hoe anders is dat nu. We zijn met de neus op de feiten gedrukt. De klimaatverandering brengt een andere kijk op de wereld met zich mee. In overheidsprojecten die lopen of gaan lopen wordt duurzaamheid met hoofdletters geschreven. Er is werk te doen en met Recruitment sustainability kunnen bedrijven en overheid deze taak starten. De goede mensen vinden die betekenisvolle projecten mee uitvoeren omdat het steeds normaler wordt om oog te hebben voor de leefwereld in de toekomst.